Google Analytics certificaat behaald!

Google Analytics certificaat behaald!

Onze SEO specialist Dennis Stopa is dagelijks bezig met het optimaliseren van websites, met als doel: een betere vindbaarheid in Google. Dennis weet als geen ander dat Google blijft ontwikkelen en updates blijft doorvoeren. Hier moeten wij als online marketingbureau telkens op anticiperen. Wij streven dan ook naar voortdurende ontwikkeling van ons team. We blijven op de hoogte van de laatste online marketing trends en volgen de werkzaamheden van Google op de voet.

Dennis is gedreven en vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Na het behalen van de certificaten voor Google Adwords en Microsoft BingAds, mag hij nu het certificaat Google Analytics aan dit rijtje toevoegen. Als SEO specialist ben je genoodzaakt constant in te spelen op de veranderingen die Google doorvoert. Veel updates komen onaangekondigd en vragen direct om actie. Dennis heeft zich altijd al geïnteresseerd in Google Analytics. Hij analyseert de gegevens van onze klanten en houdt de statistieken en resultaten nauwkeurig in de gaten. Voor hem was het dus een logische stap om ook het certificaat van Google Analytics te behalen. Hiermee breidt hij niet alleen zijn eigen kennis uit, maar ook dat van ons gehele team. Het is een toevoeging op de kennis die we al in huis hadden. Wij zijn daarom ook erg trots op Dennis dat hij het certificaat heeft behaald!

Met Google Analytics verkrijg je waardevolle data uit websites. Deze data geven je inzicht in eventuele knelpunten in een website. Daarnaast haal je belangrijke informatie omtrent je marketing uit Google Analytics. Je kunt namelijk precies zien hoeveel bezoekers op je website komen en via welke kanalen zij bij jouw website terecht zijn gekomen. Je kunt tevens zien of de bezoekers op de websites ook daadwerkelijk hebben gedaan wat jij voor ogen had. Hier kun je dus je gehele strategie op aanpassen. Het certificaat van Dennis sluit daarom perfect aan op de werkzaamheden die wij bij We Talk SEO doen.

analytics-dennisstopa