Lokale SEO campagne

Wij helpen je bedrijf structureel te groeien!

Lokale SEO campagne

Je wil dat jouw bedrijf vindbaar is in je directe werkgebied. Zowel online als offline. Om online zichtbaar te zijn heb je dan ook al een website gemaakt, maar met een website alleen ben je er nog niet. Deze website moet ook vindbaar zijn en daar heb je SEO voor nodig!

 

SEO is een vak apart. De content op je website moet geoptimaliseerd worden, de techniek moet juist ingericht zijn voor Google en je website moet ook nog eens gepromoot worden. Hier heb je dus echte specialisten voor nodig. We Talk SEO heeft deze SEO specialisten in huis. We hebben een speciale, lokale SEO campagne ontwikkeld om jouw bedrijf in jouw omgeving beter vindbaar te maken.

 

Lokale vindbaarheid verbeteren

Wil jij de lokale vindbaarheid van je bedrijf verbeteren? Voor slechts 189 euro per maand zorgen wij ervoor dat jouw website lokaal goed gevonden wordt in de organische zoekresultaten van Google. In deze lokale SEO campagne zit het volgende inbegrepen:

Analyse en meetinstrumenten

Zoekwoordanalyse

Website analyse

Posities in Google meten + 0-meting

Google Mijn Bedrijf inrichten

Google Analytics inrichten + Search Console

Linkbuilding uitbreiden

30 blogberichten op externe sites

30 startpagina’s en directory links

Techniek+Content verbeteren

Website uitbreiden met 12 nieuwe pagina’s/blogberichten (maken + plaatsen)

Zoekmachine vriendelijk maken van techniek

Conversie optimalisatie zoals o.a. call to actions toevoegen

Doorlooptijd: 24 maanden

Rapportage per half jaar

 

€ 189 per maand

Wij brengen je bovenaan in Google!

We laten je gratis en vrijblijvend zien hoeveel potentiële klanten je maandelijks misloopt! En hoe ze in de toekomst op jouw website terecht gaan komen! Meer bezoekers = meer klanten = meer omzet!