Mannen-tshirts

Klant
Mannen-Tshirts

Datum
vanaf januari 2015

Categorie
SEO campagne webshop Mannen-Tshirts

Het succes
Online vindbaarheid in concurrerende fashion markt

Klantbeschrijving
Mannen-Tshirts is specialist in t-shirts voor mannen. De webshop staat voor een afwisselend assortiment t-shirts, longsleeves en joggingbroeken voor de trendy man. De webshop biedt originele, verfrissende en betaalbare herenkleding. Zoek je een leuke outfit voor bijvoorbeeld een festival? Dan is Mannen-Tshirts dé webshop voor jouw outfit!

Wij zijn vanaf de start van de webshop actief bezig geweest met het opstellen van een efficiënte SEO strategie. Een uitdagende taak voor ons SEO team om in deze concurrerende markt effectieve resultaten te behalen.
Middels ons persoonlijke SEO rapport hebben we samen met Paul van Mannen-Tshirts.nl de zoekmachine strategie opgezet. We hebben een goede basis neergezet door de webshop te optimaliseren op het gebied van content en techniek. Onze in-house copywriter is verantwoordelijk voor de teksten en zorgt daarnaast ook voor waardevolle extra content. Vervolgens hebben we de kracht van de webshop vergroot, waardoor Mannen-Tshirts flink gegroeid is.
Meer over Mannen-Tshirts op de website of Facebook.

Facts

  • Organisch bezoek: groei van 253 naar 1.925 bezoekers per maand
  • Omzet via Google Organic: groei van € 299,- naar € 2.063,- per maand
  • Posities in Google: brede online vindbaarheid door gebruik van longtail zoektermen. Eerste pagina posities op zoektermen als ’t-shirts heren’.

Meer over: SEO campagne, techniek website en SEO teksten.


660%

Groei bezoekers

Groei organisch bezoek gemeten vanaf januari 2015.

590%

Groei omzet

Groei omzet via Google Organic gemeten vanaf januari 2015.

 

Benieuwd naar uw SEO mogelijkheden?