Pretecho & Zo

pretechoenzo

Pretecho&Zo is sinds september 2013 klant bij We Talk SEO. Op 24 december 2014 heeft Pretecho&Zo een nieuwe website gelanceerd. We Talk SEO was nauw betrokken bij de bouw en inrichting van deze website. De volledige website structuur hebben we opgezet aan de hand van een zeer uitgebreid zoekwoordenonderzoek, deze is vervolgens gecategoriseerd en in groepen / pagina’s verdeeld. Zo was vooraf bekend wat het hoofdzoekwoord en sub-zoekwoorden per pagina moest zijn. Onderstaand geven we een kijkje in de behaalde resultaten.

 

Wie is Pretecho&Zo

Pretecho & zo is een echografie bureau (3d / 4d pretecho’s) gevestigd te Oudenbosch. Uniek en onderscheidend in de regio, het allerbeste van het beste in realistisch beeld wat op dit moment te bieden is. De klanten komen meestal uit de regio (Roosendaal, Etten-Leur en Breda) maar soms ook verder weg (Antwerpen, Tilburg, Rotterdam, etc). Naast de apparatuur en jarenlange ervaring zijn ze hiernaast o.a. ook onderscheidend door hun geslachtsbepalingen welke al vanaf week 13 mogelijk is!

 

Resultaten

Bij de start kwamen er bijna geen bezoekers (<15 per dag) afkomstig van google.nl (organisch).

 

Samenvatting

Totale bezoekers
(per dag)
Bezoekers uit Google
(Organisch/gratis resultaten)
Conversie / doelen
(per maand)
Backlinks
15 –> 180+  10 –> 150+ 30 –> 150+ 40 –> 150+
1200% 1500% 500% 375%

 

 

Backlinks

Door het verhogen van de backlinks (op kwalitatieve websites, branche gerelateerd, in content, etc) zijn de belangrijkste/grootste concurrenten verslagen op bijna alle zoekwoorden.

backlinks-concurrent-chart