Verhees Rioolreiniging

Klant
Verhees Rioolreiniging

Datum
oktober 2014

Categorie
Website ontwikkeling

Resultaat
Mobielvriendelijke website

Klantbeschrijving
Verhees Rioolreiniging is een rioolreinigingsdienst welke opstoppingen detecteert, opent en vervolgens naar origine geheel schoonmaakt. Zij helpen u graag bij een verstopte wc, gootsteen, badkamer (douche/bad) of andere verstoppingen aan leidingen of riolering. Met de 24 uur service bent u altijd zo weer uit de problemen.

Dirk Verhees wilde meer resultaat uit de dochter-website van zijn loodgietersbedrijf halen. Het ging hierbij om de website www.verhees-rioolreiniging.nl. Middels ons SEO rapport hebben we onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor de website. Onder andere met een zoektermen-, concurrentie- en websiteanalyse hebben we kansen in kaart gebracht voor Verhees Rioolreiniging. Dit hebben we vertaald in de teksten op de website en SEO inrichting hiervan.
De oude website was in een niet zoekmachine vriendelijk systeem gebouwd, waardoor we gekozen hebben om de nieuwe website in WordPress te ontwikkelen. Zo is het mogelijk om snel aanpassingen door te voeren, eveneens voor Dirk zelf.

Vanuit het SEO rapport kwamen diverse kansen qua zoektermen naar voren. In de oude website was er slechts één pagina met een dienstenoverzicht. In de huidige website hebben we dit uitgebreid met meerdere pagina’s, voor de diverse diensten die zij aanbieden. Meer over Verhees Rioolreiniging op de website.

Meer over: SEO campagne, website ontwikkeling en SEO teksten.

 

Logo Dirk Verhees
Facts

  • Mobielvriendelijke website
  • Gecategoriseerde dienstenpagina’s
  • SEO vriendelijke teksten