SEO Campagne

Door een kwalitatieve SEO campagne uit te laten voeren, zal uw website beter vindbaar worden in Google. Door op relevante zoekwoorden hoog in Google te staan, zult u uw doelgroep effectief bereiken. Deze hoge posities leveren meer relevante bezoekers op en zorgen voor een verhoging van uw omzet. Aangezien tegenwoordig bijna iedereen online aanwezig is, is vindbaarheid in Google een must.

 

Vanuit de gratis SEO scan of het volledige SEO rapport, komt naar voren welke zoekwoorden uw doelgroep gebruikt. Door beter te scoren op deze termen, bereikt u de doelgroep. Google bepaalt haar ranking aan de hand van zo’n 200-tal factoren, welke niet allemaal bekend zijn. Echter weten wij wel op welke factoren Google de nadruk legt en belangrijk zijn voor uw vindbaarheid. Deze factoren hebben we ingedeeld in drie hoofdgroepen: technische SEO aspecten, website content en linkbuilding.
Alle drie de hoofdgroepen zijn zeer belangrijk om aan te pakken en toe te passen, omdat deze factoren elkaar aanvullen én versterken. De techniek achter de website en de content op de website vormen de basis voor een betere online vindbaarheid. Een derde, belangrijke stap in dit proces is het realiseren van kwalitatieve backlinks naar de website. Deze zorgen voor een krachtig domein, met veel autoriteit.

 

Volledige SEO Campagne

Heeft u een nieuwe website en wilt u starten met linkbuilding? Zorg dan dat eerst de basis van uw website goed staat. Dit wil zeggen: zorg ervoor dat de techniek en content op orde zijn. Zonder basis is het nutteloos een linkbuilding campagne te starten. Doordat de drie factoren elkaar aanvullen en versterken werkt We Talk SEO B.V. altijd vanuit een goede basis. Dit houdt in dat in de beginperiode van een SEO campagne, de werkzaamheden ook  zullen bestaan uit aanpassingen aan de techniek en content van uw website. Alle aanpassingen en werkzaamheden hebben één doel: meer resultaat.

 

Neem direct contact met ons op door middel van ons contactformulier.