SEO campagne

We Talk SEO heeft sinds 2005 maar één focus: SEO! Waarom? Wij kiezen met onze kwalitatieve SEO-campagnes voor de lange termijn en kunnen op deze manier bedrijven helpen om op een verantwoorde manier door te groeien.

 

‘De oriëntatie van mensen verschuift steeds meer naar de online wereld, waardoor het
een must is geworden om goed vindbaar te zijn in Google en dit ook te blijven.’

Een SEO campagne bij We Talk SEO

Let’s talk: vertel ons eerst meer over jouw bedrijf

Maandelijks kijken we wat de website nodig heeft om de vindbaarheid te kunnen verbeteren. Deze werkzaamheden worden maandelijks gerapporteerd zodat je altijd inzichtelijk hebt wat er exact gedaan wordt. Daarnaast ontvang je elk kwartaal een kwartaaloplevering met de tot dan toe behaalde resultaten, welke met onze accountmanager op locatie wordt besproken.

 

Hoe word ik beter gevonden?

Hoe komt mijn website bovenaan in Google? We Talk SEO helpt je bovenaan te komen! Wij zijn gespecialiseerd in het beter vindbaar maken van websites door middel van SEO. ‘Hoe kom je hoger/bovenaan in de zoekresultaten van Google’ is namelijk een vraag die niet in een of twee zinnen te beantwoorden is. Het verschilt per bedrijf wat er nodig is voor de website om hoger te kunnen scoren in Google. Alleen basiskennis van SEO is hiervoor niet voldoende; je hebt de juiste SEO-tools, software, browser plugins en SEO-technieken nodig om ervoor te zorgen dat jouw website in die topresultaten terecht komt. WeTalkSEO vertelt je alles over SEO, waar SEO goed voor is en hoe je bovenaan komt in Google.

Waarom kiezen voor ons?

Kies voor een SEO specialist in plaats van een allrounder, sinds 2005 specialiseren we ons al op SEO! In iedere branche hebben we aantoonbare resultaten behaald. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf hoger in Google komt te staan. En bij We Talk SEO sta jij centraal. Wij denken niet in vaste SEO-pakketten of standaard SEO diensten. In plaats daarvan stellen we jouw bedrijf en branche centraal en doen we enkel wat er nodig is en wat je inhouse niet zelf kan/wil doen. Wij starten altijd eerst met een afspraak waarbij we tevens een gratis SEO-analyse voor je maken. In deze analyse worden enkele basisaspecten van SEO voor jouw website geanalyseerd; technische SEO, content en linkbuilding. We kunnen tevens een eerste inzicht geven in jouw markt en de online concurrentie. Tijdens zo’n gesprek komen we, afhankelijk van de moeilijkheid van de branche, met een voorstel voor een campagne of adviseren we om een SEO-rapport af te nemen.
SEO uitbesteden? Wij geven vooraf opheldering wat voor resultaten je kan verwachten!

(Lokale) SEO-campagne of starten met een vooronderzoek?

Met de gratis SEO-analyse wordt een eerste inzicht in de markt verkregen. Is deze analyse voldoende om tot een volledig inzicht in de markt te komen? Indien ja, dan komen we direct met een voorstel. Is het antwoord ‘nee’, dan adviseren we eerst te starten met een vooronderzoek. Het vooronderzoek is in dat geval benodigd om een uitgebreide zoekwoordanalyse te maken waarin alle kansen in kaart worden gebracht.

Bel voor persoonlijk contact

Vooronderzoek laat je uitvoeren wanneer:

 • Je wilt weten waar de kansen liggen op het gebied van SEO.
 • Je nog niet alle zoekwoorden en kansen in beeld hebt.
 • De concurrentie zeer groot is.
 • Onduidelijk is welke SEO-doelstellingen haalbaar zijn.

Direct met SEO campagne starten wanneer:

 • Jouw bedrijf zich in een niche bevindt.
 • Alle online concurrenten al in kaart zijn gebracht.
 • De gratis SEO-analyse de gehele markt al in kaart brengt.

15 jaar ervaring

Krachtig netwerk eigen sites

Aanvullend op wat de organisatie zelf kan

Ervaring in iedere branche

De SEO-strategie en kosten voor de SEO-campagne bepalen we samen!

Op basis van de gratis SEO-analyse of het daaropvolgende SEO-rapport kunnen we vervolgens een strategie uitrollen. Wij geven advies op basis van ons SEO-perspectief, waarbij de huidige achterstand op de concurrentie altijd leidend is. Jij geeft aan welke producten, regio en diensten het meest interessant zijn. Samen gaan we dus op zoek naar de beste strategie en investering.

Bron: Frankwatching

Waarom een SEO-campagne opzetten en niet kiezen voor Google Adwords of Facebook Advertising?

Elke bezoeker die je met SEO verdient hebt, is gratis. Dit is in tegenstelling tot de kortetermijnstrategieën van Google Adwords en Facebook Advertising, waarbij vanaf moment één elke euro die geïnvesteerd wordt, terugverdiend moet worden. Stop je met investeren in Google Adwords of Facebook Advertising, dan verdwijnt ook de online zichtbaarheid. Door in te zetten op SEO behaal je op een natuurlijke manier een positie in Google. Bij SEO wordt hierdoor de zichtbaarheid langzaam opgebouwd met verbeterde posities → verhoogd aantal bezoekers → verhoogd aantal bestellingen/aanvragen → verhoogde omzet.

Wat houdt de maatwerk SEO-campagne van We Talk SEO in?

Wij hebben onze SEO-campagnes zo ingestoken dat we jou zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Alle optimalisaties worden dus door ons doorgevoerd. Werk je intensief samen met een websitebouwer of een eigen content specialist? Ook dat is geen probleem, wij werken graag samen met specialisten om het beste uit de campagne te halen.
Google bepaalt haar ranking aan de hand van zo’n tweehonderdtal factoren, welke verdeeld zijn over de drie basisaspecten; techniek, content en linkbuilding.

 

Alle drie de hoofdgroepen zijn zeer belangrijk om aan te pakken en toe te passen, omdat deze factoren elkaar aanvullen én versterken. De techniek achter de website en de content op de website vormen de basis voor een betere online vindbaarheid. Een derde, belangrijke stap in dit proces is het realiseren van kwalitatieve backlinks naar de website. Deze zorgen voor een krachtig domein, met veel autoriteit.

 

Maandelijks kijken we wat de website nodig heeft om de vindbaarheid te kunnen verbeteren. Deze werkzaamheden worden maandelijks gerapporteerd zodat je altijd inzichtelijk hebt wat er exact gedaan wordt. Daarnaast ontvang je elk kwartaal een kwartaaloplevering met de tot dan toe behaalde resultaten, welke met onze accountmanager op locatie wordt besproken.

Voordelen van een maatwerk SEO-campagne

 • Maandelijkse rapportage
 • Elke drie maanden evaluatie
 • Vast aanspreekpunt
 • Aanvullend op wat je als organisatie zelf kan

In zee gaan met We Talk SEO?

Niet iedereen heeft evenveel kennis van SEO en niet iedereen wil dit ook hebben. Om een SEO-campagne goed uit te voeren, is het belangrijk dat de mensen die de campagne uitvoeren ook daadwerkelijk kennis van zaken van hebben. Wanneer je zelf niet gespecialiseerd bent in SEO, kan het behoorlijk wat tijd kosten om jezelf hierin te verdiepen. Hiernaast kan je nooit zowel de technisch specialist, copywriter, linkbuilder als strategisch specialist worden die wij in huis hebben. Daarom is het slim om gebruik te maken van de SEO diensten van specialisten. Zo heb jij de tijd om te doen waar je goed in bent en kunnen wij jouw website online naar een hoger niveau tillen.

Interesse?

Onze SEO specialisten hebben voor kleine én grote ondernemingen,
van SEO-starters tot SEO-gevorderde op belangrijke
zoektermen topposities/conversies behaald in de zoekmachine.
Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.