SEO rapport

We Talk SEO B.V. kan zorgen voor een betere vindbaarheid in de gratis zoekresultaten van Google (SEO), zodat potentiële klanten je producten/diensten kunnen vinden en afnemen. Om in kaart te brengen waar je nu staat, waar er kansen liggen en hoe groot de concurrentie is, starten we met een vooronderzoek. Deze SEO scan is het begin van een SEO strategie die we voor je zullen opstellen.

De inhoud van het SEO rapport

Wanneer we aan de slag gaan met een SEO analyse voor je bedrijf, onderzoeken we een aantal aspecten. Aan de hand van deze aspecten kunnen we vervolgens een SEO advies en een SEO plan opstellen. Dit onderzoek brengt de kansen en achterstand in kaart en is opgebouwd uit de volgende vijf aspecten:

 

 1. Zoekwoorden; Welke zoekwoorden zijn er interessant binnen de branche? Hoe vaak wordt erop gezocht? Waar zijn er kansen?
 2. Concurrentie; Wie zijn er op internet je concurrent op de zoekwoorden waar kansen liggen (afkomstig van onderzoek 1: zoekwoorden)?
 3. 0-meting; Waar sta je nu en waar staat je concurrent? Hoeveel backlinks heb jij en de concurrent? Hoe groot is de achterstand?
 4. Technisch; Adviezen en tips waar je je website technisch en inhoudelijk op kan verbeteren?
 5. Strategie; Nu je weet hoever je achtersta kunnen we een inschatting geven over hoe je de campagne het beste kan oppakken om de achterstand tov concurrentie in te halen. We werken uit hoe de strategie, het bereik/doelen en de kosten benaming eruit ziet bij een: Quick win aanpak – Aanbevolen campagne (door We Talk SEO) – Marktleider campagne (binnen branche en regio).
SEO Strategie

“Meten is weten; wij brengen de efficiëntste
én effectiefste kansen in kaart!”

Onze SEO analyse als basis voor jouw SEO strategie

Omdat niet elke website even groot is, niet dezelfde doelgroep benadert, niet dezelfde producten of diensten aanbiedt en niet even ver is op het gebied van SEO, maken we altijd een SEO rapport op maat. De inhoud van elk SEO rapport zal worden aangepast aan uw website, de diensten of producten die u aanbiedt en de huidige status van uw website op het gebied van SEO en linkbuilding. Zo vormt ons SEO rapport een toegevoegde waarde voor elke website of webshop en kunt u hiermee een gedegen start maken voor een betere vindbaarheid. Er zitten behoorlijk wat voordelen aan een SEO website analyse, die sommen we hieronder even voor je op:

 

 • Het laten maken van een SEO adviesrapport brengt kansen binnen je markt in kaart
 • Een SEO scan maakt duidelijk waar je in Google staat en wat de achterstand op concurrenten is
 • Met een SEO rapport weet je welke kant je op moet met je online marketing
 • Door een SEO strategie te maken, krijg je goed te behalen, behapbare doelen
 • Wij geen strategisch advies op basis van feiten

 

Door een SEO analyse uit te laten voeren, krijg je inzicht in de online status van je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je weet hoe potentiële klanten je kunnen vinden en ook hoe je overkomt online. Wij van WeTalkSEO gaan vervolgens natuurlijk voor je aan de slag om je website bovenaan de Google resultaten te krijgen door een SEO strategie op te stellen. We voeren vervolgens verschillende werkzaamheden uit, zodat je website binnen een korte tijd aan aanzien wint.

Het SEO rapport op maat geeft antwoorden!

Met deze analyses, de bijbehorende adviezen en de vrijblijvende offerte kunt u direct van start met het verbeteren van uw online vindbaarheid (door u zelf of door het aan ons uit te besteden). In ons SEO rapport vindt u daarnaast antwoorden op vragen als:

 

 • Met welke zoekwoorden kan ik meer organisch verkeer behalen?
 • Hoe sterk is mijn concurrentie?
 • Hoe krachtig is mijn linkprofiel en website?
 • Hoe staat mijn website ervoor qua SEO en content?
 • Welke facetten kunnen we verbeteren?

Interesse in ons SEO adviesrapport?

Onze SEO specialisten hebben voor kleine én grote ondernemingen, van SEO-starters tot SEO-gevorderde op belangrijke zoektermen topposities/conversies behaald in de zoekmachine. Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.