SEO rapport

We Talk SEO B.V. kan zorgen voor een betere vindbaarheid in de gratis zoekresultaten van Google (SEO), zodat potentiële klanten je producten/diensten kunnen vinden en afnemen. Om in kaart te brengen waar je nu staat, waar er kansen liggen en hoe groot de concurrentie is, starten we met een vooronderzoek.

Inhoud van het SEO rapport

Dit onderzoek brengt de kansen en achterstand in kaart en is opgebouwd uit de volgende 5 aspecten:

1) Zoekwoorden; Welke zoekwoorden zijn er interessant binnen de branche? Hoevaak wordt erop gezocht? Waar zijn er kansen?

2) Concurrentie; Wie zijn er op internet je concurrent op de zoekwoorden waar kansen liggen (afkomstig van onderzoek 1: zoekwoorden)?

3) 0-meting; Waar sta je nu en waar staat je concurrent? Hoeveel backlinks heb jij en de concurrent? Hoe groot is de achterstand?

4) Technisch; Adviezen en tips waar je je website technisch en inhoudelijk op kan verbeteren?

5) Strategie; Nu je weet hoever je achtersta kunnen we een inschatting geven over hoe je de campagne het beste kan oppakken om de achterstand tov concurrentie in te halen. We werken uit hoe de strategie, het bereik/doelen en de kostenbenaming eruit ziet bij een: Quick win aanpak – Aanbevolen campagne (door We Talk SEO) – Marktleider campagne (binnen branche en regio).

SEO Strategie

“Meten is weten; wij brengen de efficiëntste
én effectiefste kansen in kaart!”

Waarom het SEO rapport?

Omdat niet elke website even groot is, niet dezelfde doelgroep benadert, niet dezelfde producten of diensten aanbiedt en niet even ver is op het gebied van SEO, maken we altijd een SEO rapport op maat. De inhoud van elke SEO rapport zal worden aangepast aan uw website, de diensten of producten die u aanbiedt en de huidige status van uw website op het gebied van SEO en linkbuilding. Zo is ons SEO rapport een toegevoegde waarde voor elke website of webshop en kunt u hiermee een gedegen start maken voor een betere vindbaarheid.

 

  • Brengt kansen binnen je markt in kaart
  • Inzichtelijk maken van de achterstand
  • Geeft richting aan je Online Marketing
  • Zorgt voor transparantie en behapbare doelen
  • Strategisch advies op basis van feiten

Het SEO rapport op maat geeft antwoorden!

Met deze analyses, de bijbehorende adviezen en de vrijblijvende offerte kunt u direct van start met het verbeteren van uw online vindbaarheid (door u zelf of door het aan ons uit te besteden). In ons SEO rapport vindt u daarnaast antwoorden op vragen als:

 

  • Met welke zoekwoorden kan ik meer organisch verkeer behalen?
  • Hoe sterk is mijn concurrentie?
  • Hoe krachtig is mijn linkprofiel en website?
  • Hoe staat mijn website ervoor qua SEO en content?
  • Welke facetten kunnen we verbeteren?

Interesse?

Onze SEO specialisten hebben voor kleine én grote ondernemingen,
van SEO-starters tot SEO-gevorderde op belangrijke
zoektermen topposities/conversies behaald in de zoekmachine.
Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.