Wat is SEO + Werkwijze (Zoekmachine Optimalisatie)

Wat is SEO?

Naast de advertenties in de zoekmachine, is er ook een organisch deel in de zoekresultaten. In dit deel van Google betaalt u niet voor elke klik en geldt geen veiling voor uw zoekmachine positie.
SEO is het geheel van activiteiten om voor uw website een hogere, organische zoekmachine positie te realiseren. Door op relevante zoekwoorden goed vindbaar te zijn, resulteert dit in meer online vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet.

SEO bureau: We Talk SEO B.V. richt zich op drie belangrijke aspecten van SEO:

  • Technische SEO: hoe goed is uw website bereikbaar voor Google en hoe indexeert Google deze website? Zijn er knelpunten voor de vindbaarheid, zoals bijvoorbeeld de snelheid van de website?
  • Website content: zijn er relevante zoekwoorden verwerkt in uw teksten en titels? Zijn uw teksten Google vriendelijk ingericht?
  • Linkbuilding: hoe krachtig is uw huidige linkprofiel en hoe kunt u meer en goede links van andere websites krijgen? Hoe verhoog ik de autoriteit van mijn website?

 

Werkwijze We Talk SEO B.V.

We Talk SEO B.V. werkt altijd volgens de Google richtlijnen en we volgen onze strategie├źn. Door een gedegen vooronderzoek uit te voeren, het SEO rapport, zorgen we voor een onderbouwde strategie, waarop we altijd kunnen terugvallen. Door in het vervolgtraject relevante zoekwoorden op een effectieve manier te verwerken in uw teksten, te zorgen voor een logisch ingedeelde website, de technische SEO optimaal in te richten en uw website te voorzien van een krachtig linkprofiel, hebben we onze klanten op topposities in Google gekregen!

 

 

Voordelen We Talk SEO B.V.

Door onze ruime ervaring in de SEO wereld, zijn wij optimaal in staat om uw website zoekmachine te optimaliseren en te voorzien van een krachtig linkprofiel. Al deze werkzaamheden hebben uiteindelijk dit doel: hogere posities in de zoekmachines, meer bezoekers, meer klanten en meer omzet. Voordelen van een samenwerking met We Talk SEO B.V.:

  • Topposities in Google
  • Uitgebreid vooronderzoek middels het SEO Rapport
  • Groot netwerk door kwalitatieve linkbuilding
  • Flexibele, transparante werkwijze
  • Uitgebreide, maandelijkse rapportages

Aan de slag met SEO?

U wilt aan de slag met uw website en een betere vindbaarheid hiervan, maar u weet niet waar u moet beginnen? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag direct gratis SEO tips aan! In deze analyse geven wij u enkele tips om te starten met een betere vindbaarheid!

Neem direct contact met ons op door middel van ons contactformulier.