Website content

Uw website content is van levensbelang. Sluit deze content niet aan bij de doelgroep en de zoekwoordcombinaties die zij gebruiken, zullen zij uw website ook niet vinden. Maar hoe komt u achter de zoekwoorden en -termen welke uw doelgroep gebruikt? En op welke manier past u uw teksten aan? Of laat u deze opnieuw schrijven? We Talk SEO B.V. helpt u hier graag bij! Een gedegen zoekwoorden onderzoek is één van de delen van ons uitgebreide SEO Rapport.

 

Zoekwoorden onderzoek

Door een gedegen zoekwoorden analyse uit te laten voeren, krijgt u inzicht in de zoekwoorden welke uw doelgroep gebruikt. Voor al de mogelijke, relevante zoekwoorden voeren we een onderzoek uit, waaruit de kansen en mogelijkheden voor uw website en uw budget komen. Vaak zijn dit ook zoekwoordcombinaties waar u zelf nog niet aan gedacht hebt.
Door onze ruime ervaring in het uitvoeren van deze zoekwoord analyse in onder andere de reis-, bouw-, gezondheids- en woonbranche, zijn wij snel in staat in de goede richting te denken en zoekwoord kansen te ontdekken. Als u een Google Adwords campagne heeft, kunnen we ook deze nog gebruiken ter input. Nadat we een zoekwoordenlijst hebben samengesteld, adviseren we u hoe u deze zoekwoorden in uw website laat terugkomen.

 

Content verbetering

Als de kansrijke zoekwoorden in kaart zijn gebracht, moeten deze natuurlijk in de website content verwerkt worden. Dit kan echter op veel verschillende manieren. Naast ons advies over het inrichten van de teksten, kopjes en overige content gerelateerde aspecten, ondersteunen wij u ook bij het daadwerkelijk maken of optimaliseren van uw teksten. Het is zelfs mogelijk dit bij ons helemaal uit handen te geven.

Benieuwd welke zoekwoorden voor uw website geschikt zijn?

Bent u benieuwd welke zoekwoorden in uw branche gebruikt worden en waarop u beter gevonden wilt worden? Neem dan contact op met onze SEO specialisten voor een uitgebreid SEO Rapport of voor gratis SEO tips.

Neem direct contact met ons op door middel van ons contactformulier.