We Talk SEO is aanwezig op de Contacta beurs!

We Talk SEO is aanwezig op de Contacta beurs!

contacta2015We Talk SEO  staat 3 t/m 5 november op de Contactabeurs in de Zeelandhallen. Wij nodigen u graag uit op onze stand. Het thema is dit jaar “De kracht van connecties”. Niet alleen de organisatie gelooft in deze kracht, maar ook bij We Talk SEO zijn we er van overtuigd. Door samen te werken kunnen we een nog beter resultaat bereiken.

Online connecties leggen

Zeeland en Noord-Brabant gelden als de centrale verbinding tussen de Randstad, Antwerpen en de rest van Europa. Door connecties te leggen kunt u onderdeel zijn van deze succesvolle regio! De digitale wereld legt deze verbindingen voor u. Via de zoekmachine en social media vindt u uw doelgroep en andersom! Hoe bereikt u uw doelgroep via uw website?

Speeddate met onze specialisten

Dit willen we graag laten zien en met u delen in onze stand. Kom daarom ook naar onze beursstand en ga speeddaten met een van onze specialisten! Door onze expertise voorzien wij u van advies en dragen zo bij aan een duurzame en succesvolle bedrijfsstrategie. Daarnaast hebben wij voor onze beursbezoekers een speciaal geselecteerde actie!

Wilt u kennis maken met onze specialisten? Kom dan 3, 4 of 5 november naar de Contactabeurs. Wij zijn te vinden op het West-Brabant plein, standnummer 1027.

Omdat wij u graag zien op de beurs kunt u via deze link gratis kaarten bestellen.  Uw unieke code is: 491181.

contactabeurs 2